Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/montiago.rs/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464

O nama

 

Šta je Montiago.rs?

Montiago je usko specijalizovani internet sajt namenjen svima, koji pruža pomoć u pronalaženju i odabiru najpovoljnije ponude, pruža vam kompletne informacije o ponudama i turističkim agencijama. Želite da uštedite i pronađete najbolju i ujedno najpovoljniju ponudu za putovanje!? Na pravom ste mestu! Montiago upoređuje ponude više od 200 turističkih agencija iz Srbije, s ciljem da pronađe ponudu za idealno putovanje po najboljoj ceni. Ukratko, Montiago služi da uštedi vaše vreme i novac!
 

Montiago NIJE turistička agencija!

Montiago.rs je web sajt, nije turistička agencija i ne prodaje aranžmane. Zato nam nije cilj da Vam prodamo neki aranžman već da Vam pomognemo da pronađete najpovoljniju ponudu!
 

Kako funkcioniše?

Jednostavno! Kroz jednostavnu pretragu aranžmana brzo i efikasno pronađite najbolju ponudu, kontaktirajte agenciju (organizatora putovanja) i rezervišite aranžman.
 

Koliko košta korišćenje Montiaga?

Korišćenje portala je POTPUNO BESPLATNO! Naši posetioci ne snose nikakve dodatne troškove prilikom pronalaženja i rezervacije aranžmana.
 

Zašto je Monatigo.rs NAJBRŽE RASTUĆI turistički portal u Srbiji?

Montiago putovanja je počeo sa radom avgusta 2016. godine, ali je iz dana u dan sve popularniji što pokazuje i Google analitika. Rast posete od gotovo 300% za samo 6 meseci ga čini najbrže rastućim turističkom portalom u Srbiji!
montiago statistika

 

 
Izlagali smo i na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu 2017. i 2018. godine:
 
 
Reklamni spotovi Montiago putovanja
Montiago putovanja PROMO

Putujete negde? Montiago će vam pomoći da odaberete najpovoljniju ponudu! www.montiago.rs

Posted by Montiago putovanja on петак 9. септембар 2016.

 

Montiago.rs - Prezentacija

Kako da uštedite na ponudama za putovanja? Lako! Posetite www.montiago.rs , uporedite ponude više agencija i izaberite najbolju.

Posted by Montiago putovanja on недеља 12. фебруар 2017.

 

 
Turistička ste agencija i želite da se oglašavate? Slobodno nas kontaktirajte!
 
060/ 36 22 555
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

onix baner mobile 2