Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/montiago.rs/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464

Želite da oglasite ponude Vaše agencije na sajtu Montiago.rs?

Na sajtu Montiago.rs možete se reklamirati na više načina, najosnovniji je postavljanje ponuda Vaše agencije. Svaka ponuda sadrži: tekstualni opis ponude, fotografije, cene kao i termine. Cena zavisi od broja objavljenih ponuda.

Pored osnovnih ponuda koje se prikazuju u pretragama, postoje i sledeći načini oglašavanja:

1) Istaknuta ponuda - razlikuje se od standardne ponude po tome što se uvek nalazi na vrhu pretraga, iznad ostalih ponuda. Broj istaknutih ponuda je ograničen na 6 po kategoriji i može se zakupiti na mesečnom nivou, s'tim što više puta možete menjati ponudu koju želite da označite kao istaknutu (do 10 puta mesečno)

2) Top ponuda - ponuda koja se nalazi na početnoj strani sajta Montiago.rs. Klikom na Top ponudu otvaraju se detalji ponude. Broj Top ponuda je ograničen na 6 ponuda i jedna turistička agencija može zakupiti samo jednu Top ponudu i uz to dobija pravo na unos neograničenog brojna standardnih ponuda. Svaka Top ponuda biće objavljena na našoj Facebook stranici 2 puta mesečno (stranica broji oko 100 000 korisnika)

3) HIT ponuda - ova ponuda se nalazi sa leve strane na svim stranicama sajta Montiago.rs osim na početnoj stranici. Broj ponuda je ograničen na dve ponude i može se zakupiti na 7 dana. Zakup HIT ponude podrazumeva i sledeće:

- objavljivanje ponude na Facebook stranici
- slanje ponude na našu mailing list koja trenutno broji 30 000 korisnika

View the embedded image gallery online at:
https://www.montiago.rs/ogla%C5%A1avanje#sigFreeId226d5bba7e

Za cene i ostale uslove oglašavanja, slobodno nas kontaktirajte.

 

Montiago putovanja

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


060/36 22 555

onix baner mobile 2