Montekatini

Montekatini, Centralna Italija, Italija
Dodaj u favorite Pogledaj favorite

Cena: 139.00€

SPECIJALNA PONUDA!

Felix travel

(klik na logo za sve ponude agencije)


Da biste ostvarili popust pozovite se na Montiago putovanja
   Beograd, Obilićev Venac 18/4.12 City passage
   011 405 99 56
   061 180 61 60
   [javascript protected email address]

Termin: 22.06., 11.07. i 02.08. | 5 noćenja (8 dana)

ODMOR U MONTECATINI TERMAMA SA KUPANJEM NA TOSKANSKOJ I ETRURSKOJ OBALI
SA POSETOM VIAREGGIU, MADONA DI BIBBONI, BOLGHERI, CINQUE TERRE I FIRENCI

Cena: već od 139€ (LAST minute cena)  189€ (redovna cena)

Pogledajte ponudu na sajtu agencije za detaljnije informacije.

        Termini                  Cena aranžmana         Specijalna ponuda
22.06. – 29.06.2019.             189 €                            139 €
11.07. – 18.07.2019              199 €                            179 €
02.08. – 09.08.2019.             219 €                            189 €

MONTECATINI TERME - Poznata italijanska banja koju svake godine poseti oko milion turista. Grad je poznat po svojim prirodnim,lekovitim mineralnim izvorima, koji se javljaju još u doba Rimljana. Tetučio Terme se nalaze u glavnoj ulici i trebalo bi je posetiti .Tu su i stari dvorci, crkve kao i Montecatini Alto- brdo do kojeg se stiže funikularem tj. žičarom.

FIRENCA - Grad riznica prepuna blaga poput onog koje su sakupili Mediči. Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri.

VIAREGGIO - Jedno od najpopularnijih italijanskih letovališta, zbog svoje 10 km duge peščane plaže. Viareggio leži duž obale Ligurijskog mora južno od Apuanskih Alpa, zaklonjen borovom šumom. Meštani i danas u ovom gradu žive od obrade mermera.
MARINA DI BIBBONA - Poznato letovalište na Etrurskoj obali. Plaže su od sitnog peska sa peščanim dinama i borovom šumom.
BOLGHERI- Šarmantno toskansko selo koje slavi i jedan od najvećih italijanskih pesnika devetnaestog veka Carducci, u svojim čuvenim pesmama "Davanti San Guido" . Pesnik je bio veoma odan Bolgheriju dok je proveo deo svoje mladosti ovde.

CINQUE TERRE - Obuhvata pet bajkovitih sela, do kojih je nemoguće doći kolima. Živopisne kuće, šarenih boja, građene su na strmim liticama i brdima sa kojih se pruža predivan pogled na morsku pučinu. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO- a.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN / BEOGRAD
- Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS u 17:30h, sastanak u17:00h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN/ MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montekatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka . Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.
52


3.DAN / MONTECATINI–VIAREGGIO-MONTECATINI
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Viareggio, jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Tirenskog mora sa jedne strane i beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Tirenskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na predivnim peščanim plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće koje je i Giacomo Puccini posećivao. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

4.DAN/ MONTECATINI- MARINA DI BIBBONA-BOLGHERI-MONTECATINI
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Marina di Bibbona - poznato letovalište na Etrurskoj obali u blizini Livorna koje nudi plaže od sitnog peska,peščanih dina i borovim šumama.U prvom delu našeg izleta imaćete mogućnost da se kupate na prelepim plažama a u poslepodnevnim časovima nastavljamo vožnju duž čuvene avenije čempresa duge 5 km koja nas vodi do šarmantnog маlog seoca Bоlgheri gde ćete imati prilike da uživate u predivnom pogledu ka moru ali i šetnji malim kaldrmisanim uličicama sa puno vinoteka. Imaćete priliku da kupite čuvena toskanska vina koja se proizvode ovde. Među najpoznatijim vinima je Tenuta San Guido. Slobodno vreme do povratka za Montekatini. Noćenje.


5.DAN/ MONTECATINI TERME-CINQUE TERRE-MONTECATINI
Doručak. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet u Cinque Terre , nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgrađena delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. veka. Riomaggiore, najveće među ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Polazak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

6.DAN/ MONTECATINI
Doručak. Slobodan dan za odmor i slobodne aktivnosti. Noćenje.

7.DAN/MONTECATINI-FIRENZA
Doručak . Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Fakultativni obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

8. DAN/BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Ostalo

Program obuhvata

- Prevoz konfornim turističkim autobusom (klima,dvd.,audio oprema) prema program putovanja,
- Smeštaj na bazi 5 noćenja u Montekatiniju sa doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama
- Usluga predstavnika agencije/vodiča,
- Troškove realizacije programa.

Program ne obuhvata

- Stanični vaučer 50 din po osobi ( plaća se u agenciji)
- Turistička gradska taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/po noćenju)
- Fakultativne izlete:
- Viareggio - 25 eura/deca do 12.god- 15 eura
- Marina di Bibbona i Bolgheri - 30 eura/deca do 12.god- 20 eura
- Cinque terre- 35 eura/deca do 12.god-25 eura (uključen prevoz i vozne karte)
- Firenca -25eura/deca do 12.god-15 eura (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)

CENA PAKETA IZLETA 100€/deca do 12.god-60€
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 40%
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje

Uslovi plaćanja

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL

POPUSTI ZA DECU:
- do 2 godine – plaća samo prevoz 50 eur, imaju svoje sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj

Vaša destinacija je već obeležena na mapi. Unesite podatke polazišta i odaberite opcije putovanja. Takođe, kliknite na mapu i obeležite mesta za odmor na Vašem putovanju.

Adresa
Poštanski broj
Mesto
Kako putujete?
POSLEDNJA SOBA!!!
Letovanje

 

  Ljoret de Mar, Španija, Španija

Termin: 28. jun, 19. jul i drugi termini | 7 noćenja (12 dana) MONTECATINI - LLORET DE MAR - BARSELONA sa posetom Sanre...
7 noćenja
Cena od:
299.00€
Cena: 299.00€ 7 noćenja
Popust 1.100 din
Evropski gradovi

 

  Kuršumlija, Centralna Srbija, Srbija

Termin: 01. jun| 1 noćenje (2 dana) Beograd - Kuršumlija - Đavolja Varoš - Kopaonik - Vrnjačka banja Cena: 4.890 DIN (...
1 noćenje
Cena od:
41.00€
Cena: 41.00€ 1 noćenje
Specijalna ponuda
Evropski gradovi

 

  Venecija, Severna Italija, Italija

Termin: 13.06., 18.07. i drugi termini | 5 dana (2 noćenja) Venecija - Trst - Palmanova (sa fakultativnom posetom VERON...
2 noćenja
Cena od:
83.00€
Cena: 83.00€ 2 noćenja

Trebinje Uporedi

Sevdah vikend!
Evropski gradovi

 

  Trebinje, Hercegovina, Bosna i Hercegovina

Termin: 21. jun |  noćenja Mostar – Trebinje –Dubrovnik – Sarajevo Cena: 95€ (FIRST minute cena)  Pogledajte ponud...
2 noćenja
Cena od:
95.00€
Cena: 95.00€ 2 noćenja

Palić Uporedi

Neverovatna cena !!!
Evropski gradovi

 

  Palić, Vojvodina, Srbija

Termin: 18. maj | jednodnevno Romantični sever – Dvorac Fantast, Palić, Subotica i Kelebija Cena: već od 2.940 din (FI...
2.940 din
Cena od:
25.00€
Cena: 25.00€ 2.940 din

Istanbul Uporedi

HIT PONUDA!
Evropski gradovi

 

  Istanbul, Turska, Turska

Termin: 16. oktobar| 3 noćenja (6 dana) ISTANBUL -PLAVA DŽAMIJA - AJA SOFIJA - TOPKAPI PALATA - HIPODROM - PRINČEVSKA O...
3 noćenja
Cena od:
109.00€
Cena: 109.00€ 3 noćenja

Đavolja Varoš Uporedi

Popust 10€
Evropski gradovi

 

  Niš, Centralna Srbija, Srbija

Termin: 08.06., 22.06., 13.07. i drugi termini | jednodnevni izlet Uz posetu Prolom Banje i Prokuplja Cena: 15€ (LAST ...
Jednodnevni izlet
Cena od:
15.00€
Cena: 15.00€ Jednodnevni izlet
Specijalna ponuda
Letovanje

 

  Tasos, Tasos, Grčka

Jun - Oktobar | 10 noćenja Smešten u tihom okruženju  u Limenasu,450m od plaže. Cena: već od 41€ (LAST minute cena po ...
10 noćenja
Cena od:
41.00€
Cena: 41.00€ 10 noćenja

Ostale ponude u okolini Montekatini od 50 km

Trenutno nema ponuda u blizini.