Montekatini

Montekatini, Centralna Italija, Italija
Dodaj u favorite Pogledaj favorite

Cena: 159.00€

SPECIJALNA PONUDA!

Felix travel

(klik na logo za sve ponude agencije)


Da biste ostvarili popust pozovite se na Montiago putovanja
   Beograd, Obilićev Venac 18/4.12 City passage
   011 405 99 56
   061 180 61 60
   [javascript protected email address]

Termin: 06. septembar | 5 noćenja (8 dana)

ODMOR U MONTECATINI TERMAMA SA FAKULTATIVNOM POSETOM VIAREGGIU, MARINA DI BIBBONI, BOLGHERI, CINQUE TERRE I FIRENCI

Cena: već od 159€ (LAST minute cena)  189€ (redovna cena)

Pogledajte ponudu na sajtu agencije za detaljnije informacije.

        Termini                       Cena aranžmana         Specijalna ponuda
06.09.2019.-13.09.2019.        219 eura                          159 eura

MONTECATINI TERME - Poznata italijanska banja koju svake godine poseti oko milion turista. Grad je poznat po svojim prirodnim,lekovitim mineralnim izvorima, koji se javljaju još u doba Rimljana. Tetučio Terme se nalaze u glavnoj ulici i trebalo bi je posetiti .Tu su i stari dvorci, crkve kao i Montecatini Alto- brdo do kojeg se stiže funikularem tj. žičarom.

FIRENCA - Grad riznica prepuna blaga poput onog koje su sakupili Mediči. Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri.

VIAREGGIO - Jedno od najpopularnijih italijanskih letovališta, zbog svoje 10 km duge peščane plaže. Viareggio leži duž obale Ligurijskog mora južno od Apuanskih Alpa, zaklonjen borovom šumom. Meštani i danas u ovom gradu žive od obrade mermera.
MARINA DI BIBBONA - Poznato letovalište na Etrurskoj obali. Plaže su od sitnog peska sa peščanim dinama i borovom šumom.
BOLGHERI- Šarmantno toskansko selo koje slavi i jedan od najvećih italijanskih pesnika devetnaestog veka Carducci, u svojim čuvenim pesmama "Davanti San Guido" . Pesnik je bio veoma odan Bolgheriju dok je proveo deo svoje mladosti ovde.

CINQUE TERRE - Obuhvata pet bajkovitih sela, do kojih je nemoguće doći kolima. Živopisne kuće, šarenih boja, građene su na strmim liticama i brdima sa kojih se pruža predivan pogled na morsku pučinu. Kao jedno od najslikovitijih mediteranskih priobalnih područja od 1997. godine deo je svetske baštine pod zaštitom UNESCO- a.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN / BEOGRAD
- Polazak iz Beograda sa glavne autobuske stanice BAS u 17:30h, sastanak u17:00h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN/ MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montekatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka . Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.
52


3.DAN / MONTECATINI–VIAREGGIO-MONTECATINI
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Viareggio, jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Tirenskog mora sa jedne strane i beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Tirenskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na predivnim peščanim plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće koje je i Giacomo Puccini posećivao. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

4.DAN/ MONTECATINI- MARINA DI BIBBONA-BOLGHERI-MONTECATINI
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta u Marina di Bibbona - poznato letovalište na Etrurskoj obali u blizini Livorna koje nudi plaže od sitnog peska,peščanih dina i borovim šumama.U prvom delu našeg izleta imaćete mogućnost da se kupate na prelepim plažama a u poslepodnevnim časovima nastavljamo vožnju duž čuvene avenije čempresa duge 5 km koja nas vodi do šarmantnog маlog seoca Bоlgheri gde ćete imati prilike da uživate u predivnom pogledu ka moru ali i šetnji malim kaldrmisanim uličicama sa puno vinoteka. Imaćete priliku da kupite čuvena toskanska vina koja se proizvode ovde. Među najpoznatijim vinima je Tenuta San Guido. Slobodno vreme do povratka za Montekatini. Noćenje.


5.DAN/ MONTECATINI TERME-CINQUE TERRE-MONTECATINI
Doručak. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet u Cinque Terre , nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu malog zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima i ima 300 stanovnika, najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgrađena delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. veka. Riomaggiore, najveće među ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Polazak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

6.DAN/ MONTECATINI
Doručak. Slobodan dan za odmor i slobodne aktivnosti. Noćenje.

7.DAN/MONTECATINI-FIRENZA
Doručak . Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Fakultativni obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do polaska za Srbiju.

8. DAN/BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Ostalo

Program obuhvata

- Prevoz konfornim turističkim autobusom (klima,dvd.,audio oprema) prema program putovanja,
- Smeštaj na bazi 5 noćenja u Montekatiniju sa doručkom u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama
- Usluga predstavnika agencije/vodiča,
- Troškove realizacije programa.

Program ne obuhvata

- Stanični vaučer 50 din po osobi ( plaća se u agenciji)
- Turistička gradska taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/po noćenju)
- Fakultativne izlete:
- Viareggio - 25 eura/deca do 12.god- 15 eura
- Marina di Bibbona i Bolgheri - 30 eura/deca do 12.god- 20 eura
- Cinque terre- 35 eura/deca do 12.god-25 eura (uključen prevoz i vozne karte)
- Firenca -25eura/deca do 12.god-15 eura (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)

CENA PAKETA IZLETA 100€/deca do 12.god-60€
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 40%
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje

Uslovi plaćanja

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FELIX TRAVEL

POPUSTI ZA DECU:
- do 2 godine – plaća samo prevoz 50 eur, imaju svoje sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj

Vaša destinacija je već obeležena na mapi. Unesite podatke polazišta i odaberite opcije putovanja. Takođe, kliknite na mapu i obeležite mesta za odmor na Vašem putovanju.

Adresa
Poštanski broj
Mesto
Kako putujete?
Popust 1.100 din
Evropski gradovi

 

  Kuršumlija, Centralna Srbija, Srbija

Termin: 24. avgust| 1 noćenje (2 dana) Beograd - Kuršumlija - Đavolja Varoš - Kopaonik - Vrnjačka banja Cena: 4.890 DI...
1 noćenje
Cena od:
41.00€
Cena: 41.00€ 1 noćenje

Toskana Uporedi

Ne propustite!
Evropski gradovi

 

  Montekatini, Centralna Italija, Italija

Termin: 15.08., 26.09. i drugi termini | 3 noćenja (6 dana) OBILASCI:  Bolonja-Firenca-Sijena - San Đimijano - Luka-Piz...
3 noćenja
Cena od:
129.00€
Cena: 129.00€ 3 noćenja

Budimpešta Uporedi

HIT PONUDA!
Evropski gradovi

 

  Budimpešta, Mađarska, Mađarska

Termin: 23.08., 30.08. i drugi termini | 1 noćenje (4 dana) Poseta jedinstvenoj Budimpešti - čuvenoj kraljici Dunava! ...
1 noćenje
Cena od:
37.00€
Cena: 37.00€ 1 noćenje
SPECIJALNA PONUDA!
Letovanje

 

  Dubrovnik, Primorje Hrvatske, Hrvatska

Termin: Od 01. - 30. septembra| 10 noćenja Cena: već od 125€ (LAST minute cena, bez prevoza)  Pogledajte ponudu na s...
10 noćenja
Cena od:
125.00€
Cena: 125.00€ 10 noćenja
Specijalna ponuda!!!
Letovanje

 

  Paralija, Olimpska regija, Grčka

Termin: 20. avgust | 10 noćenja  PAKET ARANŽMAN: 10 NOĆI + BUS PREVOZ Cena: već od 140€ (LAST MINUTE CENA za 20.avgust...
10 noćenja
Cena od:
140.00€
Cena: 140.00€ 10 noćenja
Popust do 52%
Letovanje

 

  Psakoudia, Halkidiki, Grčka

Hotel se nalazi na samoj plaži, u Psakudiji, na Sitoniji. |7 ili 10 noćenja Cena: već od 667€ (LAST minute cena po osob...
7 ili10 noćenja
Cena od:
667.00€
Cena: 667.00€ 7 ili10 noćenja

Sicilija Uporedi

DODATNO SNIŽENJE!
Letovanje

 

  Sant Alessio, Sicilija, Italija

Termin: 17. avgust | 13 dana (8 noćenja) Letovanje na Siciliji sa posetom Rimu, Napulju i ostrvu Kapri Cena: već od 29...
8 noćenja
Cena od:
299.00€
Cena: 299.00€ 8 noćenja

Krf - Ipsos Uporedi

SPECIJALNA PONUDA!
Letovanje

 

  Ipsos, Krf, Grčka

Termin: 01., 09. i 17. septembar |  8 i 9 noćenja Paket aranžman po osobi PREVOZ + TRAJEKT + SMESTAJ U VILI Cena: već ...
8 i 9 noćenja
Cena od:
130.00€
Cena: 130.00€ 8 i 9 noćenja

Ostale ponude u okolini Montekatini od 50 km

Trenutno nema ponuda u blizini.