Ohrid

Ohrid, Makedonija, Makedonija
Dodaj u favorite Pogledaj favorite

Cena: 79.00€

LAST MINUTE!

Travelland

(klik na logo za sve ponude agencije)


Da biste ostvarili popust pozovite se na Montiago putovanja
   Beograd, Dobračina 43
   011 324 6591
   011 324 9016
   [javascript protected email address]

Termin: 29.april | 2 noćenja (5 dana)

Cena: 79€ (SPECIJALNA LAST minute cena) 

Pogledajte ponudu na sajtu agencije za detaljnije informacije.

Grad u kome se prožimaju prošlost i sadašnjost - grad božanske svetlosti. Nekada pre 2400 godina se zvao Lihindos što u prevodu znači  Božanska svetlost. Današnji naziv potiče od slovenske reci "O - HRID", prema položaju grada, koji zapravo leži na hridi koja se uzdiže iznad Ohridskog jezera.

1. Dan BEOGRAD
Polazak grupe iz Beograda u 23h sa parkinga muzeja 25 maj-kuća cveća. Noćna vožnja preko Niša i Skoplja sa pauzama za odmor.

2. Dan OHRID
Dolazak na Ohrid u jutarnjim satima. Slobodno vreme za šetnju i odmor. Smeštaj u hotel. Popodne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (Biljanini izvori, ribnjak, crkva Sv.Sofije iz XI veka, crkva Sv. Pantelejmona, Samuilova tvrđava... Slobodno vreme za individualno razgledanje ohridske čaršije ili fakultativna vožnja brodićem po Ohridskom jezeru. Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan OHRID - SVETI NAUM - OHRID
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Sv.Naum, mesto nesvakidašnje lepote gde se nalazi jedan od najlepših i najbolje očuvanih manastira - Sveti Naum Ohridski. Smešten je u zelenilu, na 30km od Ohrida, na mestu gde se Crni Drim uliva u jezero. Jedinstvenosti ovom mestu doprinosi spoj mistike manastira, prekrasne prirode i jedine peskovite plaže na Ohridskom jezeru. Obilazak Sv Nauma i manastirskog kompleksa sa vodičem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i vožnja malim čamcima (fakultativno) po jedinstvenom jezercetu zvanom „vodeni raj", najzaštićeniji deo Nacionalnog parka Galičica, sastavljenom od 45 izvora gde je dubina svega nekoliko metara a zbog kristalno čiste vode imate utisak da je dno na dohvat ruke. Povratak u Ohrid. Slobodno popodne. Noćenje.

4. Dan OHRID - STRUGA - SKOPLJE
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak ka Strugi, gradu koji se nalazi na isteku reke Crni Drim iz Ohridskog jezera. Kratka pauza. Nastavak putovanja ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada: Milenijum krst, tvrđava Kale, Daut Pašin amam... Slobodno vreme za individualno razgledanje grada. Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima.

5. Dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

OPIS SMEŠTAJA:

Smestaj u Ohridu u sirem centru grada, u blizini svih kulturnoistorijskih znamenitosti. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta (naziv hotela će biti preciziran kada se oformi grupa) :

Hotel Village 4* nalazi se na Ohridskom jezeru, na nekih petnestak minuta hoda od luke Ohrid i 1,5km od centra Ohrida. U sklopu hotela nalaze se sala za služenje doručka, recepcija, lobby bar. Sve sobe su klimatizovane, opremljene TWC-om, TV-om, internetom (ograničene brzine). Doručak je na bazi švedskog stola (samoposluživanje)

 

 

Ostalo

Program obuhvata


§ vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih

 usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,

 smeštaj u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba ima tuš/WC),

 hotel sa 3 * koji se nalazi u sirem centru grada na bazi 2 noćenja sa doručkom,

 razgledanja po programu putovanja,

 usluge lokalnog vodiča prema programu putovanja,

 usluge turističkog vodiča - pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžman

Program ne obuhvata

troškove međunarodnog zdravstvenog osiguran

boravišna taksa 1 € po noćenju/ po osobi( plaća se u agenciji prilikom rezervacije)

ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera)

putnikove individualne troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 pax za realizaciju)

§ obilazak Sv.Nauma - 10 €

§ Vožnja brodićem po ohridskom jezeru - 5€

NAPOMENA
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.

Uslovi plaćanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, dok je ostatak podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:

gotovinski-prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 danapre polaska na putovanje.
uplatom preko računa -prilikom rezervacije uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 25 dana pre polaska na putovanje.
Troškovi međunarodnog zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 15 dana pre početka korišćenja aranžmana (samo za državljane Republike Srbije).

Vaša destinacija je već obeležena na mapi. Unesite podatke polazišta i odaberite opcije putovanja. Takođe, kliknite na mapu i obeležite mesta za odmor na Vašem putovanju.

Adresa
Poštanski broj
Mesto
Kako putujete?

Sarajevo Uporedi

LAST MINUTE!
Evropski gradovi

 

  Sarajevo, Bosna, Bosna i Hercegovina

Termin: 26. jun | 1 noćenje UZ MOGUĆNOST FAKULTATIVNOG OBILASKA: Vrela Bosne, Mostara i Kravice Cena: 45€ (LAST minute...
1 noćenje
Cena od:
45.00€
Cena: 45.00€ 1 noćenje

Istanbul Uporedi

HIT PONUDA!
Evropski gradovi

 

  Istanbul, Turska, Turska

Termin: 23. jun | 3 noćenja (6 dana) ISTANBUL -PLAVA DŽAMIJA - AJA SOFIJA - TOPKAPI PALATA - HIPODROM - PRINČEVSKA OSTR...
3 noćenja
Cena od:
89.00€
Cena: 89.00€ 3 noćenja
TOP program!
Evropski gradovi

 

  Istanbul, Turska, Turska

Termin: 18. jul | 5 noćenja (8 dana) Leto u Istanbulu Cena:  135€ (FIRST MINUTE cena po osobi)  Pogledajte ponudu na...
5
Cena od:
135.00€
Cena: 135.00€ 5

Uvac Uporedi

EXTRA ponuda!
Evropski gradovi

 

  Sjenica, Centralna Srbija, Srbija

Termin: 26.06. i drugi termini| 2 dana (1 noćenje) OVČAR BANJA - SJENICA - UVAC - MANASTIRI BLAGOVEŠTENJE I MILEŠEVA C...
1 noćenje
Cena od:
43.00€
Cena: 43.00€ 1 noćenje
ULTRA LAST MINUTE!
Letovanje

 

  Ljoret de Mar, Španija, Španija

Termin: 26.06., 17.07., 31.07., 14.08. i drugi termini | 7 noćenja (12 dana) LETOVANJE ŠPANIJA: Sa fakultativnom poseto...
7 noćenja
Cena od:
268.00€
Cena: 268.00€ 7 noćenja
HIT ponuda!
Letovanje

 

  Ljoret de Mar, Španija, Španija

Termin: 25.06., 16.07., 30.07., 13.08. i drugi termini | 13 dana (8 noćenja) ĐENOVA - MONTE CARLO -LJORET DE MAR - MONT...
8 noćenja
Cena od:
338.00€
Cena: 338.00€ 8 noćenja

Istanbul Uporedi

FIRST MINUTE CENA!
Evropski gradovi

 

  Istanbul, Turska, Turska

Termin: 07.09., 05.10. i 09.11. | 4 noćenja (7 dana) Cena: 119€ (SPECIJALNA FIRST MINUTE CENA!)  Pogledajte ponudu na...
4 noćenja
Cena od:
119.00€
Cena: 119.00€ 4 noćenja

Sarajevo Uporedi

LAST MINUTE PONUDA!
Evropski gradovi

 

  Sarajevo, Bosna, Bosna i Hercegovina

Termin: 01. maj i drugi termini| 4 dana (1 noćenje) SA FAKULTATIVNIM OBILASKOM VRELA BOSNE, MOSTARA I BLAGAJA Cena: 45...
1 noćenje
Cena od:
45.00€
Cena: 45.00€ 1 noćenje

Ostale ponude u okolini Ohrid od 50 km

Trenutno nema ponuda u blizini.

onix baner mobile 2