sreda, 29 avgust 2018 10:05

Koviou plaža (Sitonija)

Koviou plaža je prelepa, manja plaža koja se nalazi odmah do plaže Kalogrija, severno od nje. Ove dve plaže deli samo stena. Mirna i plitka voda čini je savršenom za porodice i decu.

utorak, 02 januar 2018 23:14

Francuska

Kao najpopularnija svetska turistička destinacija, za Francusku se s pravom može reći da svojim posetiocima nudi sve! Od prelepih plaža, bajkovitih dvoraca, snežnih vrhova, predivne prirode ,urbanih centara do jedinstvene kulture i stila. Bulevari Pariza, prostranstva doline Loare, padine Alpa, polja lavande Provanse, gurmanski restorani Liona i šarm Korzike, čine samo deo mozaika koji jeste Francuska i koji iznova oduševljava turiste.

utorak, 02 januar 2018 22:15

Italija

Italija je jedna od najpopularnijih i najznačajnijih turističkih destinacija u svetu. Neverovatan spoj prelepe prirode, fascinatnih gradova, bogate istorije, vrhuske mode, fantastične kuhinje do njenog jedinstvenog naroda čini Italiju savršenom destinacijom za odmor i zabavu.

utorak, 02 januar 2018 20:32

Hrvatska

Croatia - With 1,778 km of coast and more than a thousand islands, Croatia is one of the most beautiful destinations in Europe. Croatia is a rare combination of natural beauty, cultural treasures, ancient architecture and folk tradition. The wavy green hills of the north, the mountains of the south, emerald blue waters, medieval towns, numerous remains of diverse cultures represent only a part of Croatia's fantastic offer.

utorak, 02 januar 2018 20:17

Grčka

Očaravajući spoj provoda, prirodnih lepota, strastvenih domaćina, kulture i mitskih legendi Grčka je zadivljujuća destinacija za sve - bilo da ćete svoje vreme provesti odmarajući se na divnim plažama ili pak istražujući slavnu prošlost zemlje.

utorak, 02 januar 2018 19:35

Češka

Češka republika je poznata turistička destinacija koju godišnje poseti preko 6 miliona turista. Od trenutka ulaska u Češku posetiocu se pruža mnoštvo prelepih destinacija, bilo netaknute prirode Šumava palanina ili planiskih masiva Krkonoše i Krušne hory, južne Bohemije sa stotinama jezera ili pak neki od živopisnih sela i gradova. Bogata istorija zemlje se najbolje oslikava upravo u selima i gradovima, u njihovoj arhitekturi i mnogobrojnim dvorcima, utvrdama, crkvama...

utorak, 02 januar 2018 18:51

Austrija

Prelepe snegom okovane Alpe i fantastična skijališta, veličanstveni carski Beč, neponovljivi zvuci Mozarta, barokni Salzburg…sve su ovo prve asocijacije na Austriju! Posetite Austriju i otkrijte da su ovo samo početne tačke vašeg putovanja i da vam Austrija nudi mnogo više…

utorak, 02 januar 2018 18:16

Albanija

Albanija je zemlja koja se voli. U ovoj maloj mediteranskoj zemlji, netaknuta priroda i kulturne misterije zajedno stvaraju jedinstveni osećaj. Od snegom prekrivenih planina zimi do polja maka u proleće, krajolik Albanije se stalno menja s godišnjim dobima, nudeći posetiocima priliku da uživaju u toplim letnim odmorima na plaži kao i aktivnom odmoru u prirodi. Gostoprimstvo Albanaca poznato je širom sveta i učiniće da se svaki putnik oseća kao kod kuće. Postoji mnogo čistih i netaknutih plaža, spektakularne planine, živopisne doline reka i mnoga druga prirodna iznenađenja za posetioce. Nekoliko glavnih gradova zemlje poput Drača i Sarande nalaze se duž netaknute morske obale Jadranskog i Jonskog mora.

nedelja, 25 jun 2017 20:02

Agios Ioannis plaža (Sitonija)

Agios Ioannis je prelepa plaža duga oko jednog kilometra koja se nalazi između Nikitija i Neos Marmarasa uz glavni put i definitivno je ne možete promašiti, ukoliko prolazite ovim putem!

onix baner mobile 2