Austrija

Prelepe snegom okovane Alpe i fantastična skijališta, veličanstveni carski Beč, neponovljivi zvuci Mozarta, barokni Salzburg…sve su ovo prve asocijacije na Austriju! Posetite Austriju i otkrijte da su ovo samo početne tačke vašeg putovanja i da vam Austrija nudi mnogo više…

Zemlja prelepe prirode i slavne prošlosti nudi svakom posetiocu nezaboravne trenutke… Prelepa skijališta Alpa načuveno su poznata i predstavljaju najpopularniju destinaciju u Austriji. Neka od najpoznatiji skijališta su: Westendorf, Flizmoos, Alpbach, Mayrhofen, Elmau,St.Anton, Lech i Kitzbuhel. Ipak priroda Austrije nisu samo planinski masivi Alpa već i prelepi predeli uz moćni Dunav…posetite prelepa jezera Salzkammerguta ili divne predele Mostviertela, uz neizostavnu posetu nekoj od čuvenih banja.

Svakako biser u ponudi Austrije je jedinstveni Beč. Fantastična arhitektura i raskoš nekadašnjeg sedišta moćnog Habsburškog carstva očaraće vas na svakom koraku. Međutim tu su još i gradovi vredni posete poput Salcburga, Linca, Graca, Inzbruka…

Bilo da dolazite da uživate u prirodnim lepotama ili da istražujete lepote istorijskih gradova i živopisnih sela Austrija će vam pružiti nezaboravan doživljaj. Čuvena urednost i poslovnost Austrijanaca možda se najbolje ogleda u turističkoj ponudi i uz ljubazne domaćine, zaista je teško zamisliti da će Vam nešto nedostajati prilikom Vašeg putovanja.

I kao što nacionalni turistički slogan kaže “Austrija-dođite i oživite”!

Vikend u Beču; Putovanja Beč; Nova godina u Beču; Izlet Beč; Shoping u Beču;Zao nam je, vaša pretraga nije dala rezultate. Molimo vas, izmenite pretragu i pokušajte ponovo.

2 komentara

Ostavi komentar

Polja označena sa (*) su obavezna.

onix baner mobile 2