Nei Pori

Nei Pori je grčko letovalište koje se nalazi u podnožju planine Olimp, na Egejskom moru i predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta u ovom delu Grčke. Nei Pori je udaljen oko 120 km južno od Soluna u pravcu prema Atini. Važi za letovalište koje uglavnom posećuju porodice i mladi parovi međutim sve više ima mladih zbog dobrog provoda u mnogobrojnim barovima i noćnim klubovima.

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište, sa širokim ulicama i trgovima, brojnim tavernama i barovima na samom šetalištu kao i po mnogobrojnim dečijim igralištima najpoznatiji po čistoj i uređenoj plaži.

Ono što nikako ne smete da propustite da vidite u Nei Poriju jesu Stari Pori i Stari Panteleimon, stari delovi grada koji vas na trenutak mogu vratiti u prošlost.

Plaže: Plaža u Nei Poriju je zaista prelepa, peščana, odlično uređena i čista i proteže se duž celog mesta. Plaža je široka toliko da ima po desetak redova ležaljki a i pored toga slobodno možete igrati bilo koji sport na plaži bez bojazni da će lopta nekoga pogoditi. Isto tako, na plaži gotovo nikada nema velike gužve verovatno zbog njene veličine.

Hrana: U Nei Poriju ima jako puno restorana u kojima možete večerati, a ono što bismo vam preporučili da probate neke od specijaliteta grčke kuhinje u tavernama Alkazar ili Vulkan, dok se možete zasladiti nekom od poslastica kao što je grčki voćni jogurt.


Nei Pori Uporedi

property image aa
SPECIJALNA PONUDA!
Letovanje

 

10 noćenja
Cena od:
115.00€
Cena: 115.00€ 10 noćenja

Ostavi komentar

Polja označena sa (*) su obavezna.

onix baner mobile 2